Bewoners bang van reljeugd: ’Roosendaal staat elke avond in brand’
Dinsdag, November 24, 2020

Bewoners van diverse wijken in Roosendaal voelen zich niet meer veilig. Honderden jongeren teisteren al dagenlang onder meer de wijken Langdonk en Kalsdonk met het afsteken van zwaar vuurwerk en het gooien van brandbommen. „Roosendaal staat iedere avond in brand. Het lijkt wel oorlog.” .. read more..

Vuurwerkoverlast en onrust in Arnhem, brand in kerkje in Roosendaal - NU.nl
Dinsdag, November 24, 2020

Vuurwerkoverlast en onrust in Arnhem, brand in kerkje in Roosendaal    NU.nl Onrustige avond met vuurwerk en branden in Roosendaal: 'Het leek net oorlog'    Omroep Brabant Reljeugd sticht brand in Arnhem en Roosendaal: 'Het leek wel oorlog'    Telegraaf.nl Vuurwerkov... .. read more..

Geen genade in Ethiopië, vele doden en vluchtelingen: 'Iedereen is bang' - RT...
Dinsdag, November 24, 2020

Geen genade in Ethiopië, vele doden en vluchtelingen: 'Iedereen is bang'    RTL Nieuws Rebellenleider verwerpt ultimatum Ethiopië, 'klaar om te sterven'    NOS Strijd tussen rebellen en leger Ethiopië in regio Tigray houdt aan    NRC 'Geen genade' voor inwoners Ethio... .. read more..

Veel politie op de been in Geitenkamp, twee jongeren gearresteerd na gooien v...
Maandag, November 23, 2020

Veel politie op de been in Geitenkamp, twee jongeren gearresteerd na gooien van vuurwerk    De Gelderlander Enorme ravage door vuurwerkterreur in Arnhem    De Telegraaf Aanhoudingen en boetes om vuurwerkonrust Arnhem | NOS    NOS Arnhemmers leven in angst door vuurwe... .. read more..

Wel of geen Black Friday als groene ondernemer? 'Bang om klant te verliezen'
Maandag, November 23, 2020

Tot een jaar of vijf geleden had niemand ervan gehoord, maar inmiddels begint het aftellen naar Black Friday praktisch zodra de pepernoten in de winkel liggen. De uit de Verenigde Staten overgewaaide koopwoede stelt ondernemers voor een dilemma: hoeveel korting is genoeg? En kun je er op een duur... .. read more..

Carbidschieten onder vuur: waarom valt dit niet onder het vuurwerkverbod?
Maandag, November 23, 2020

Steeds meer gemeenten pleiten voor een verbod op carbidschieten tijdens de jaarwisseling, uit angst voor veel slachtoffers en dus extra belasting van de zorg. Waarom valt carbidschieten eigenlijk niet onder het vuurwerkverbod? .. read more..

Voormalig GLORY kampioen Marat Grigorian debuteert in december bij ONE Champi...
Maandag, November 23, 2020

Marat Grigorian maakt op 4 december zijn langverwachte debuut bij ONE Championship. De Armeens-Belgische vechter zal tijdens het ONE: Big Bang event de strijd aangaan met de Rus Ivan Kondratev. .. read more..

Weekers spreekt voor het eerst over toeslagen: ‘Belastingdienst had houtje-to...
Maandag, November 23, 2020

Oud-staatssecretaris van Financiën Frans Weekers vindt de toeslagenaffaire een ‘afschuwelijke zaak’. Ten overstaan van de parlementaire ondervragingscommissie kinderopvangtoeslag blikte hij maandagochtend voor het eerst terug op zijn tijd als bewindspersoon. Hij zei het ‘moeilijk te verteren’ te ... .. read more..

Ik Vertrek-stel op Curaçao: ‘Zeker bang voor nieuwe lockdown’
Zondag, November 22, 2020

De coronacijfers op Curaçao liepen deze week op. Frenk Megens, die sinds 2014 een Bed and Breakfast runt op het eiland en daarvoor werd gevolgd door het programma Ik Vertrek, hoopt dat het aantal besmettingen de kop in gedrukt kan worden. .. read more..

Quarantaines en angst onder leraren zorgen dat scholen moeten schipperen - BD.nl
Zondag, November 22, 2020

Quarantaines en angst onder leraren zorgen dat scholen moeten schipperen    BD.nl .. read more..

Meedogenloze Wilri W. van topverkoper tot goeroe: ’Gegrepen door behoefte aan...
Zondag, November 22, 2020

Wilri W. kon álles verkopen, van keukens en koelkasten tot spirituele verlichting. Tot de Duitse politie hem oppakte voor verkrachting, mishandeling en vrijheidsberoving trok de Achterhoekse plattelandsgoeroe jarenlang een spoor van ellende in Nederland en Duitsland, blijkt uit onderzoek van De T... .. read more..

Youp van ’t Hek hoopt nog op ‘Oudejaars’ en heeft 250 man publiek nodig
Zondag, November 22, 2020

Youp van 't Hek hoopt dat hij zijn tiende Oudejaarsconference mag spelen voor 250 man in Carré in Amsterdam. .. read more..

Eerste gemeenten zetten streep door carbidschieten, roep om landelijk verbod
Zaterdag, November 21, 2020

Steeds meer gemeenten pleiten voor een verbod op carbidschieten tijdens de jaarwisseling. Veel burgemeesters en lokale politici zeggen bang te zijn dat te veel mensen dit op 31 december gaan doen in plaats van vuurwerk afsteken, Zij vrezen dat daar alsnog veel gewonden bij vallen en de zorg wordt... .. read more..

Weer ellende met de ’ndrangheta in Calabrië
Zaterdag, November 21, 2020

Italië weet zich geen raad met de regio Calabrië. De regio die de zuidwestelijke punt vormt van het land, met grote natuurparken en omringd door de Tyrreense Zee en de Ionische Zee, had een aantrekkelijk visitekaartje van Italië kunnen zijn. Maar als er iets over dit geteisterde gebied het nieuws... .. read more..

Roddeloverzicht: Fred trapt van zich af en alles over de borsten van Glennis
Vrijdag, November 20, 2020

Fred van Leer krijgt nog meer ellende te verduren, het socialemediagebruik van gravin Eloise en Glennis Grace vertelt alles over haar borsten. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week. .. read more..

Dreigende scholenbouwcrisis in Alphen afgewend met 15 miljoen euro extra
Vrijdag, November 20, 2020

Leerlingen van het Scala College en Ashram College in Alphen aan den Rijn hoeven niet bang te zijn dat zij de komende jaren nog les krijgen in gebouwen die bijna in elkaar storten. Tot de oplevering van nieuwe panden voor deze middelbare scholen, in 2023, voorzien directies en schoolbesturen geen... .. read more..

Overheid, durf te betuttelen als het gaat om de volksgezondheid
Vrijdag, November 20, 2020

Angst bij politici om te betuttelen heeft geresulteerd in onacceptabele gezondheidsverschillen tussen arm en rijk. Het coronabeleid biedt hoop, ziet hoogleraar Erik Buskens: als de nood hoog is, blijkt de overheid best te willen ingrijpen. Laat haar, eenmaal gevaccineerd en veilig, dat andere bee... .. read more..

Video | Berucht Diana-interview 25 jaar geleden: 'Hier waren royals bang voor'
Vrijdag, November 20, 2020

De Britse prinses Diana gaf precies 25 jaar geleden een beroemd interview aan de BBC waarin ze de vuile was buiten hing. Wij spreken correspondent Anne Saenen en royaltyverslaggever Russell Myers over de gevolgen van dat gesprek voor haar leven als prinses en de overeenkomsten tussen haar situati... .. read more..

Hongarije en Polen even bang voor homohuwelijk als Nederland voor salafisme
Vrijdag, November 20, 2020

De dreigende blokkade van Polen en Hongarije rond de EU-begroting illustreert de groeiende kloof tussen conservatief en progressief in Europa. Een oplossing van deze crisis zal dit gat niet dichten. .. read more..

'Europa heeft het helemaal gehad met begrotingsdwarsliggers Polen en Hongarij...
Vrijdag, November 20, 2020

'Europa heeft het helemaal gehad met begrotingsdwarsliggers Polen en Hongarije'    Volkskrant Hongarije en Polen even bang voor homohuwelijk als Nederland voor salafisme    Reformatorisch Dagblad Orbán moet kiezen uit twee kwaden    Trouw EU-leiders schuiven probleme... .. read more..

Powered by Feed Informer