Doodgewoon
Zaterdag, December 8, 2018

geen wit lichtgeen mystieke koude mistgeen voorouderlijke geesten op bezoekik vond de doodmaar doodgewoonalleen bijzonder vroeg [...] .. read more..

Het is ook niet eerlijk
Vrijdag, December 7, 2018

Een koffieautomaat, een paar tafels en stoelen: de bezoekersruimte van de afdeling neurologie in het UMCG, begin december 2016.“Jullie hoeven niet zo te huilen hoor”, zegt de man die we al vaker hebben gezien omdat hij bij mijn moeder op de zaal ligt. “Ik was een jaar geleden oo... .. read more..

Weer of geen weer
Dinsdag, December 4, 2018

[...] .. read more..

En werd je mond blauw
Donderdag, November 29, 2018

"Echte schrijvers schrijven met een vulpen", zei boekenvroedvrouw Yoeke Nagel tegen me op de boekpresentatie van mijn dichtbundel. En ze gaf me er een. Die ging ik thuis natuurlijk uitproberen. Hoe ging dat ook alweer; opendraaien, vulling erin, even doordrukken en klaar. Schrijven maar!Dit vloei... .. read more..

Ik zeg het niet hardop
Maandag, November 26, 2018

Vandaag had ik klaarblijkelijk het 'Praat niet met mij'-bordje op mijn voorhoofd niet op - werkt normaal altijd voortreffelijk. Of misschien zat het wel verstopt onder mijn winterse muts. Hoe dan ook, in het winkelcentrum werd ik aangesproken door een mevrouw. Wijzend op de kerstboompjes die de b... .. read more..

Powered by Feed Informer