Leestip voor het weekend
Vrijdag, September 7, 2018

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik bezig ben een dichtbundel uit te geven en dat ik een crowdfundcampagne organiseer om de drukkosten te financieren. Dus post ik foto's, tekeningen, filmpjes en gister heb ik zelfs mijn zelfgetekende campagnelogo op mijn arm 'getatoeëerd'. Ik geloof echt ... .. read more..

Draadloos
Dinsdag, September 4, 2018

Begin de dag goed met een gedicht. In het kader van mijn crowdfundcampagne op Voordekunst, lees ik vandaag een gedicht voor uit mijn dichtbundel 'Of weet je alles al'.Je kunt de dichtbundel zelf ontvangen - en tegelijkertijd de publicatie ervan steunen - door donateur te worden van mijn crowdfund... .. read more..

Naked
Vrijdag, Augustus 31, 2018

crowdfundingmakes me feelexposed. naked.not a sleezy porn kind of nakednot a Victoria’s Secret supermodels kind of nakedbut more of anOrange Is The New Blackkind of nakedreal. raw.no soft lighteninga good kind of nakedbut also terrifyingI resist the urgeto hideput on clothesI just stand her... .. read more..

Niemand die het merkte
Dinsdag, Augustus 28, 2018

Het is fijn om de dag te beginnen met een gedicht. In het kader van mijn crowdfundcampagne op Voordekunst, lees ik vandaag een gedicht voor uit mijn dichtbundel 'Of weet je alles al'. Je kunt de dichtbundel zelf ontvangen - en tegelijkertijd de publicatie ervan steunen - door donateur te worden v... .. read more..

Steun mij op Voordekunst
Maandag, Augustus 27, 2018

Ik werk al een tijdje achter de schermen aan mijn dichtbundel met gedichten en tekeningen die ik maakte na het plotselinge overlijden van mijn moeder in december 2016. Nu is het tijd voor de eerste grote stap naar buiten: een crowdfundcampagne op Voordekunst. Je kunt me helpen de dichtbundel uit ... .. read more..

Powered by Feed Informer