Achter de schermen
Donderdag, Juli 12, 2018

Ik werk al een tijdje achter de schermen aan mijn volgende boek: een dichtbundel met gedichten en tekeningen die ik maakte na het overlijden van mijn moeder. Ik leg nu de laatste hand aan de selectie en volgorde van de gedichten. En dat ziet er zo uit: een whiteboard vol met post-its. Af en toe d... .. read more..

Onverwachte bezoeker
Donderdag, Juli 5, 2018

Een onverwachte bezoeker tijdens mijn schrijfretraite:een gigantische libel vloog zomaarmijn huisje binnen. Welzeker tien centimeter lang, botste zij daarbinnentegen muren, ramen, plafond. Het huisjeoverduidelijk te klein voor haar.Gauw liep ik buitenom en opende de achterdeur. Waardoorheen zijme... .. read more..

Over de lijn
Zondag, Juli 1, 2018

Voor inspiratie tijdens het schrijven ging ik weer eens wandelen in het bos. En daar raakte ik weer eens in gesprek met het baasje van een loslopende hond. Een mevrouw dit keer, met nordic walking stokken en gekleed in een vrolijke zomerjurk. Ze liep al een tijdje achter me, steeds haar hond tot ... .. read more..

Poetry matters
Dinsdag, Juni 26, 2018

Please remind me when I forget. [...] .. read more..

Talentvol met ervaring
Donderdag, Juni 14, 2018

Ik zag op Facebook deze indrukwekkende auditie voorbij komen van de 13-jarige Courtney Hadwin. Even verder zoekend zag ik dat ze vaker optreedt, video’s op YouTube plaatst en in de finale van The Voice Kids UK heeft gestaan.  Dat verraste me. Nog verrassender (of misschien ook nie... .. read more..

Powered by Feed Informer