Zwarte Piet toch niet racistisch. Maar maakt het wat uit?
Woensdag, November 30, 2016

Foto: Telegraaf Ik las (hier en hier) dat onderzoek heeft uitgewezen dat Zwarte Piet toch niet racistisch is. Interessant, maar volgens mij helemaal niet zo relevant voor de toekomst van Zwarte Piet. En ook geen reden om Piet niet een beetje aan te passen. Het hakenkruis had van oorsprong immers ... .. read more..

Geef een gastvrij nieuwjaar cadeau!
Maandag, Oktober 31, 2016

Zoek je een mooi nieuwjaarsgeschenk voor jezelf, je team of je klanten? Met het boek Gastvrij Organiseren wens je de ander een gastvrij nieuwjaar en bied je hem of haar inspiratie en concrete handvatten om echte betrokkenheid te creëren bij ideeën en projecten.Tot en met 20 december kri... .. read more..

Dáág Zwarte Piet
Woensdag, Oktober 19, 2016

Buiten stormt het. En hoewel de stoomboot nog niet vertrokken is uit Spanje, ligt het snoepgoed al weken breed uitgestald in de winkels. En ik voel dat ik er dit jaar helemaal klaar voor ben: een Sinterklaasfeest zonder Zwarte Piet. Een paar jaar geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat ik d... .. read more..

Zomerspecial Dag 3: Je oogst voorbereiden
Dinsdag, Augustus 30, 2016

Welkom bij Dag 3 van de Gastvrij Organiseren Zomerspecial. Dag 3 bestaat - net als Dag 1 en Dag 2 - uit twee onderdelen: een filmpje en oefeningen.1. Bekijk eerst het filmpje 'Je oogst voorbereiden' hieronder.2. Maak vervolgens de oefeningen in het werkboek hieronder.De Zomerspecial is camping-pr... .. read more..

Zomerspecial Dag 2: De omgeving van je idee
Dinsdag, Augustus 23, 2016

Welkom bij Dag 2 van de Gastvrij Organiseren Zomerspecial. Dag 2 bestaat - net als Dag 1 - uit twee onderdelen: een filmpje en oefeningen.1. Bekijk eerst het filmpje 'De omgeving van je project' hieronder.2. Maak vervolgens de oefeningen in het werkboek hieronder.De Zomerspecial is camping-proof:... .. read more..

Powered by Feed Informer